U bevindt zich hier:  home

Home

W-524 1269810 

                                                   Foto: Architectuurfotografie Michel Kievits

Stichting Kloosterkapel Vorstenbosch

 

De stichting Kloosterkapel Vorstenbosch heeft als doel de leefbaarheid voor Vorstenbosch en directe omgeving te vergroten. De stichting wil dit doel bereiken door met grote regelmaat laagdrempelige activiteiten te organiseren met een cultureel, zingevend en educatief karakter. Hierbij kan worden gedacht aan exposities, lezingen, muziekuitvoeringen, podiumkunsten, yoga, meditatie en dans.

De kapel kan ook worden gehuurd voor het houden van bijzondere bijeenkomsten, zoals huwelijksvoltrekkingen, uitvaartbijeenkomsten, seminars, workshops en speciale groepsbijeenkomsten.

De kapel biedt ruimte aan ongeveer 80 personen en beschikt over een uitgebreid assortiment aan meubilair en hulpmiddelen. De kapel is toegankelijk voor rolstoelgebruikers en heeft een invalidentoilet. Ook is er een keuken aanwezig waar dranken en eten kunnen worden bereid.

Naast koffie, thee en frisdranken kunnen bij evenementen ook licht-alcoholische dranken worden geschonken zoals bier en wijn. 

 

De Kloosterkapel is gelegen aan de Kerkstraat 8 in Vorstenbosch Er is voldoende parkeergelegenheid vlakbij op het Burgemeester Loeffenplein tegenover de kerk.

 

Emailadres: info@kloosterkapelvorstenbosch.nl

 

 

Het dagelijks bestuur van de stichting bestaat uit voorzitter, secretaris en penningmeester.

Het algemeen bestuur bestaat uit het dagelijks bestuur, aangevuld met de coördinatoren van de werkgroepen Muziek, Zinvol bewegen en Lezingen.

 

Het algemeen bestuur wordt ondersteund door de volgende werkgroepen

 

Muziek 

                   <foto>

              

De werkgroep bestaat uit de volgende leden:

Vacature (coördinator)

Ely Dominicus

Ellen van der Ven

 

Zinvol bewegen en Lezingen

foto site

 

De werkgroep wordt gevormd door:

Gerry Rooijakkers (coördinator)

Lea van den Bergh

Margareth Bloemen

Ans van Duynhoven

 

Exposities en kunst

De Kloosterkapel kan door individuele kunstenaars of een groep kunstenaars worden gehuurd voor het vertonen van hun eigen werk.

 

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief:

 
Naam:
Email: