U bevindt zich hier:  verhuurVerhuur van de kapel

Huren is mogelijk

 

De kapel kan ruimte bieden aan 60 personen.

 

Het is mogelijk voor organisaties, verenigingen en individuele personen de Kloosterkapel voor een of meer dagdelen te huren om zelf activiteiten en evenementen te realiseren. Zo kan worden gedacht aan bijzondere gebeurtenissen als het sluiten van een burgerlijk huwelijk, overdenkingen, maar ook om periodiek repetities te houden.

 

De kapel is uitermate geschikt voor het voltrekken van een huwelijk of voor het houden van een herdenkingsdienst door het kleinschalige en intieme karakter.

 

De tarieven van de huur zijn voor commerciele instellingen:

  • morgen of middag € 75,=
  • avond € 125,=
  • gehele dag (morgen, middag en avond) € 250,=

 

Naast de verhuur van de ruimte kunnen wij ook een antwoord geven op vele andere wensen zoals de catering. Op uw verzoek maken wij daartoe graag een offerte.

 

We kennen naast de commerciele verhuur gedifferentieerde tarieven voor organisaties zonder winstoogmerk, gesubsidieerde instellingen en voor individuele personen.

Het basistarief daarvoor is 50,= euro per dagdeel.

Ook dan kunnen wij inspelen op al uw andere wensen.

 

I.v.m. wettelijke vereisten is het niet mogelijk dat men zelf drank en voedsel bereidt. Wel is het mogelijk om in overleg met de beheerder van de Kloosterkapel de benodigde restauratieve voorzieningen te laten verzorgen.

Aanmelden nieuwsbrief:

 
Naam:
Email: