Laden Evenementen

Water in een nieuw licht”

Water draagt informatie en leeft. Op basis daarvan hebben we uitvindingen gedaan en producten ontwikkeld waardoor water weer haar volledige levenskracht terugkrijgt en behoudt !!! Het gevolg hiervan is dat wij -en onze wereld- weer gezonder worden en terug herinnerd worden aan onze oorspronkelijke levenskracht en scheppingskracht. Dit is van wezenlijk belang voor ons en onze natuur.

We delen graag onze ervaringen en de nieuwe mogelijkheden die er zijn met jullie, op zo praktisch mogelijke wijze met o.a. voorbeelden van uitvindingen en producten op het gebied van quantum fysica en water.

Het is voor velen moeilijk te geloven dat de toekomst er zeer hoopvol uitziet.

We willen jullie graag uitnodigen om deze positiviteit zelf te ervaren.

Wees Welkom…

 

Blue Earth zet zich in om de balans op aarde te herstellen door waterbehandelingen op het niveau van de Kwantum Fysica te ontwikkelen en beschikbaar te maken voor bedrijven en particulieren die hetzelfde voor ogen hebben.

Blue Earth bestaat uit een team van enthousiaste medewerkers met een hart voor een blauwe aarde. Onder leiding van Lilly Huis in ‘t Veld en Frank Collaris weten zij een droom voor een evenwichtige en goede toekomst werkelijkheid te maken.

 

LET OP: Reserveer je plaats via info@blueearth.nu

Deel dit met je vrienden!