Laden Evenementen

DOOR OMSTANDIGHEDEN IS DEZE AVOND GEANNULEERD!

 

Nicole van Staveren

Handen laten lezen is een stukje dichter bij jezelf komen.

Hoe kwam Academie Antropodynamica in mijn leven en wat houd handpalmtherapie in?

Naar aanleiding van de Therapeutenbeurs in Apeldoorn waar Edo Sprong een lezing hield, en de benodigde brochures over de opleiding, ging ik overstag.
Wat ben ik blij dat dit op mijn pad is gekomen, het heeft mijn leven verrijkt. Door de opleiding heb ik mezelf leren kennen, heb ik een hele ontwikkeling doorgemaakt, ben ik anders tegen de medemens aan gaan kijken, werd de wereld om me heen verruimt.

Het bijzondere is dat wat ik allemaal geleerd heb, nu kan doorgeven aan een ander, zodat we samen kunnen kijken waar de knelpunten en leerpunten zitten.
Samen met jou kijk ik in je handen waar je sterke punten zitten en wat je moeilijk vind, waar vlucht je voor, waar zitten je verdedigingsmechanismen.

Uit een hand is heel veel te halen, meer dan jezelf beseft, ik kijk naar de handvorm, lijnen, over en onderontwikkelingen van de heuvels en vingers, naar de nagels, temperatuur van de hand.
Wil je meer inzicht in jezelf krijgen, ontdekken waarom je telkens in een verkeerde relatie stapt, je banen niet zo lopen zoals je wilt, een moeizame ouder-kind relatie hebt, dan is dit een manier om daar achter te komen.

Laat je handen spreken, wat willen ze je vertellen.

 

Deel dit met je vrienden!