Laden Evenementen

Op 15 april behandelt Elna Timmermans het onderwerp “Kindermassage”

 

Nou hoor ik je denken: “Kindermassage? Is dat belangrijk? Ik heb het al zo druk….”

Het is zeker van toegevoegde waarde en het hoeft geen uur te duren. Een minuut of 5 liefdevolle aanraking kan al voldoende zijn.

Wij, maar ook onze kinderen, leven/groeien op in een maatschappij die aardig wat van ze vraagt. Jouw kind kan steeds meer druk en stress ervaren door de hoge prestatieverwachtingen, de volle agenda (zowel op school als daarbuiten). De prikkels die jouw kind krijgt van tv, mobiele telefoon en de computer kan in het hoofd een behoorlijke chaos veroorzaken. En vergeet ook de enorme invloed van social media niet.

Aanraken is een primaire behoefte. Door zowel een ander aan te raken als aangeraakt worden komt er een stofje vrij (het hormoon oxytocine). Dit stofje zorgt ervoor dat we ons meer ontspannen, vrolijker en positiever voelen.

Wat ga jij en jouw kind doen deze middag? Korte introductie en daarna ga jij samen met je kind onder begeleiding een oefening doen waarna we overgaan tot massage.

Lijkt jou dit leuk om dit samen met jouw kind te doen? Geef je dan op voor deze quality time middag.

 

 

Deze middag wordt verzorgd door Elna Timmermans. Elna is massagetherapeute en heeft haar eigen praktijk; JIJ-MASSAGE. Zowel volwassenen als kinderen verwelkomt ze in haar praktijk. “Als ik aan je vraag hoe het met je gaat / hoe je je voelt, dan antwoord je waarschijnlijk; Wel goed denk ik…. Maar vaak komt dat antwoordt vanuit je hoofd zonder je lichaam daarbij te betrekken. Maar hoe voelt jouw lichaam eigenlijk? Door middel van liefdevolle aanraking nodig ik je uit om jouw lijf bewust te voelen.

Deel dit met je vrienden!