Laden Evenementen

Rust en Ontspanning met Tibetaanse Klankschalen.

Met Paul Vens.

Tibetaanse klankschalen zijn in staat een verfijnde trilling uit te stralen door onder andere een waaier van boventonen.

Deze lang doorklinkende trillingen hebben een bijzonder  aangenaam en ontspannend effect op de luisteraar. Door de verdiepende werking van de schalen beleeft de luisteraar zijn innerlijk leven rustiger en intens.

De  klankschalen, ook wel ‘zingende schalen’ genoemd, kunnen de luisteraar meevoeren naar zijn eigen innerlijk stiltegebied, daar  waar het denken, doen en redeneren plaats maakt voor het voelend waarnemen.

De luisteraar  krijgt de mogelijkheid zich geestelijk en fysiek te ontspannen.

Het effect van de klankschalen op de luisteraar is persoonlijk, uniek en erg indrukwekkend. Graag wil Paul anderen laten delen in zijn positieve ervaringen.

Het belooft een warmhartig, intiem en sfeervol concert te worden.

 

Meer over Paul Vens

Zijn bezielde muziek creëert een speciale sfeer, een ruimtelijkheid, waarin stilte een plaats heeft. Hij maakte een prachtig gevarieerd cd-album, met hoofdzakelijk Tibetaanse Klankschaalgeluiden en schreef samen met luisteraars, een boek over het effect van de klankschalen op mens en omgeving.

Wie alvast wat meer wil lezen over het werk van Paul Vens kan op www.paulvens.nl zijn schilderijen zien, artikelen lezen en zijn muziek beluisteren.

 

Plaats: Kloosterkapel Vorstenbosch

Aanvang 20.00u (open vanaf 19.30u) .

Neem je een dekentje mee?! De kachel gaat op een lager niveau om je innerlijke inspiratie te activeren..

Entree € 12,50

Vooraf aanmelden:

 

 

 

Deel dit met je vrienden!