Laden Evenementen

Op 16 maart 20.00 uur hebben wij voor een Verhalenverteller uitgenodigd:

 

“Als je jeuk hebt, moet je krabben”

 Verhalen vertellen.

Iedereen kent verhalen. Van vroeger toen je klein was. En van gisteren uit de krant. Verhalen haal je uit boeken, uit films of van TV. Maar meestal wordt een verhaal je verteld.
Casper Hoenderdos neemt je mee in de wereld van verhalen vertellen. Een verhaal over verwondering, een sprookje, een mythe of sage, waargebeurd of verzonnen, spannend of romantisch. Maar hoe vertel je een verhaal? En wat roept het op en hoe zou je verhalen kunnen gebruiken in je dagelijks leven? Het komt op deze avond allemaal aan de orde.

 

Meer over Casper

Casper heeft jarenlang ervaring opgedaan in grote organisaties. Zijn drijfveren staan bekend als anders denken, anders doen en anders kijken. Creativiteit en anderen inspireren om hetzelfde te doen heeft vele frisse blikken opgeleverd. Een nieuw gezichtspunt laat zien hoe weerstanden doorbroken kunnen worden en zich als kansen kunnen ontpoppen. “Als je jeuk hebt, moet je krabben” is in die omstandigheden vaak gebruikt om toehoorders ertoe te bewegen om op te staan als er zaken, gedragingen in je omgeving, gebeuren die contraproductief zijn. Zijn bevlogen manier van communiceren en dialogen aangaan, kenmerken zijn passie voor het goede verhaal. Welke wegen ontvouwen zich als je durft los te laten?

 

Deel dit met je vrienden!