Laden Evenementen

Op de landelijke wijnboerderij van Winery & Herbs in Schijndel worden druiven en kruiden verbouwd waarvan o.a. heerlijke streekwijnen worden geproduceerd.

In 1998 zijn Geert en Myriam Hermans gestart met het maken van wijnen. Door lid te worden van het wijn-, bier- en likeurmakersgilde in Schijndel hebben ze de kneepjes van het vak geleerd. Door verdere studie zijn de wijnen in kwaliteit toegenomen. Myriam studeerde ondertussen af als herboriste.
In 2008 hebben ze de boerderij in Schijndel gekocht met als doel mensen te laten beleven hoe planten en speciaal druiven, groeien, bloeien en smaken. En natuurlijk wat je er allemaal van kunt maken.
Deze kennis willen ze graag op een plezante manier met u delen, waarbij boer Geert zijn wijnen laat proeven.

 

Op zondagmiddag 16 februari geven Geert en Myriam in een workshop uitleg over de productie van hun wijnen én over de wijze van proeven. Proeven van wijnen is namelijk ruiken, kijken, proeven en beleven; dat staat centraal in deze workshop. Meerdere wijnen zullen passeren om deze ervaring te beleven. Een unieke gelegenheid om samen met familie of vrienden van te genieten.

Let op, deelname alleen na opgave per mail aan opgave@kloosterkapelvorstenbosch.nl of via onderstaand formulier.

 

[contact-form-7 id=”2074″ title=”Contactformulier evenement”]

Deel dit met je vrienden!