Verhuur van de kapel is mogelijk

Huren is mogelijk

Het is mogelijk voor organisaties, verenigingen en individuele personen de Kloosterkapel voor een of meer dagdelen te huren om zelf activiteiten en evenementen te realiseren. Zo kan worden gedacht aan bijzondere gebeurtenissen als het sluiten van een burgerlijk huwelijk, overdenkingen, maar ook om periodiek repetities te houden.

De kapel is uitermate geschikt voor het voltrekken van een huwelijk of voor het houden van een herdenkingsdienst door het kleinschalige en intieme karakter.

De tarieven van de huur zijn voor commerciële instellingen:

  • morgen of middag € 75,=
  • avond € 125,=
  • gehele dag (morgen, middag en avond) € 250,=

Naast de verhuur van de ruimte kunnen wij ook een antwoord geven op vele andere wensen zoals de catering. Op uw verzoek maken wij daartoe graag een offerte.

We kennen naast de commerciële verhuur gedifferentieerde tarieven voor organisaties zonder winstoogmerk, gesubsidieerde instellingen en voor individuele personen. Het basistarief daarvoor is 50,= euro per dagdeel. Ook dan kunnen wij inspelen op al uw andere wensen.

De kapel kan ruimte bieden aan +/- 60 personen.
Keuken aanwezig
Rolstoel toegankelijk

I.v.m. wettelijke vereisten is het niet mogelijk dat men zelf drank en voedsel bereidt. Wel is het mogelijk om in overleg met de beheerder van de Kloosterkapel de benodigde restauratieve voorzieningen te laten verzorgen.

Bijzondere bijeenkomsten

Ga je trouwen en zoek je een mooie locatie voor de huwelijksvoltrekking? Bij Kloosterkapel Vorstenbosch vind je alles wat jullie bijzondere dag zo uniek maakt. De kapel, die plaats biedt aan 80 personen, is uitermate geschikt voor het voltrekken van een huwelijk door het kleinschalige en intieme karakter. Meer weten over een huwelijksvoltrekking in Kloosterkapel Vorstenbosch? Klik dan hier.

Moet je binnenkort een seminar regelen maar weet je niet goed welke locatie daarvoor geschikt is? De kapel van Kloosterkapel Vorstenbosch biedt ruimte aan 80 personen en is door het eenvoudige en neutrale karakter de perfecte plek mét natuurlijk allerlei moderne voorzieningen. Meer weten over een seminar bij Kloosterkapel Vorstenbosch? Klik dan hier.

Wat is er nu leuker dan met een gezellige groep een workshop te volgen? Kloosterkapel Vorstenbosch biedt plaats aan maar liefst 80 personen. In zo’n mooie omgeving als een kapel krijg je vanzelf wel de nodige inspiratie! Meer weten over het houden van een workshop in Kloosterkapel Vorstenbosch? Klik dan hier.

In Kloosterkapel Vorstenbosch is het mogelijk om een uitvaartdienst te verzorgen. De sereniteit en rust die de kapel uitstraalt past goed bij een intens moment als een uitvaart. Meer weten over een uitvaartbijeenkomst in Kloosterkapel Vorstenbosch? Klik dan hier.

Een vergadering met je team? Een inspirerende brainstormsessie met je collega’s? Ook hiervoor is Kloosterkapel Vorstenbosch natuurlijk uitermate geschikt. Voorzien van alle moderne voorzieningen is de kapel, die plaats biedt aan 80 mensen, dé plek waar je voor speciale groepsbijeenkomsten terecht kunt. Meer weten over speciale groepsbijeenkomsten in Kloosterkapel Vorstenbosch? Klik dan hier.

Activiteiten

Is het tijd om met alle leden van je schilder,- knutsel- of handwerkclub een expositie te houden? De mooie sfeer die er heerst in de kapel zal zeker een goede bijdrage leveren aan de beleving van zo’n expositie. Meer weten over het organiseren van een expositie in Kloosterkapel Vorstenbosch? Klik dan hier.

Vanzelfsprekend is Kloosterkapel Vorstenbosch uitermate geschikt voor het houden van de meest uiteenlopende lezingen over welk onderwerp dan ook. De kapel biedt ruimte aan maar liefst 80 personen! Meer weten over het houden van een lezing in Kloosterkapel Vorstenbosch? Klik dan hier.

Samen met de andere leden van jouw muziekvereniging aan een groot publiek jullie vorderingen laten horen? Dit is mogelijk in de kapel die met zijn mooie akoestiek zeker garant staat voor een perfecte uitvoering. Meer weten over muziekuitvoeringen in Kloosterkapel Vorstenbosch? Klik dan hier.

Waar kun je nu beter genieten van een yoga sessie dan in de mooie rustgevende en serene ruimte van de kapel van Kloosterkapel Vorstenbosch? Meer weten over yoga in Kloosterkapel Vorstenbosch? Klik dan hier.

Soms is het fijn om je even terug te trekken uit de hectiek van alle dag en door middel van meditatie weer helemaal tot jezelf te komen. Kloosterkapel Vorstenbosch is hier dé locatie bij uitstek voor. Ook voor dansgroepen uit de omgeving is Kloosterkapel Vorstenbosch een geschikte locatie, voor zowel de repetities als eventueel de uitvoeringen. Meer weten over meditatie en dans bij Kloosterkapel Vorstenbosch? Klik dan hier.